Φτάνοντας στο χωριό μας ως περαστικοί είτε αποφασίσετε να παραμείνετε για κάποιο χρονικό διάστημα, οι απαραίτητες ανάγκες και όχι μόνο μπορεί να καλυφθούν από τα καταστήματα μας και σε συνδυασμό με την καλή διάθεση και φιλοξενία των ιδιοκτητών-κατοίκων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
   Στον κεντρικό δρόμο και σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους θα συναντήσετε το καφέ-ουζερί του Απόστολου Παπαδοκοτσώλη, το παντοπωλείο της Παρασκευής Βλαχάκη και το καφενείο-ταβέρνα & παντοπωλείο της Βασιλικής Ζαβού.
    Τα παντοπωλεία μπορούν να καλύψουν τις βασικές σας ανάγκες, θα βρείτε αρκετά τοπικά προϊόντα κυρίως γαλακτοκομικά, όπως επίσης και διάφορα είδη δώρων. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ της αρεσκείας σας, να δοκιμάσετε τις γεύσεις των παραδοσιακών ποτών της περιοχής και να γευτείτε παραδοσιακά φαγητά και εδέσματα από προϊόντα και κρέατα της περιοχής μας.
   Τέλος με κατεύθυνση το δρόμο προς τα Ιαματικά Λουτρά θα συναντήσετε το κρεοπωλείο του Κώστα Μελισσά που μπορείτε να προμηθευτείτε διαφόρων ειδών ντόπια κρέατα.

   Για περισσότερες πληροφορίες:ΒΛΑΧΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ)
22320 93074
ΖΑΒΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ & ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ)
22320 93143
ΠΑΠΑΔΟΚΟΤΣΩΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ)
22320 93491
ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)
22320 93133
Το Παντοπωλείο της Παρασκευής Βλαχάκη
Το Καφενείο - Ταβέρνα & Παντοπωλείο της Βασιλικής Ζαβού
Το Κρεοπωλείο του Κώστα Μελισσά
Το Καφέ-ουζερί του Απόστολου Παπαδοκοτσώλη.