Φτάνοντας στο χωριό μας ως περαστικοί είτε αποφασίσετε να παραμείνετε για κάποιο χρονικό διάστημα, οι απαραίτητες ανάγκες και όχι μόνο μπορεί να καλυφθούν από τα καταστήματα μας και σε συνδυασμό με την καλή διάθεση και φιλοξενία των ιδιοκτητών-κατοίκων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
   Τα δύο παντοπωλεία που θα συναντήσετε στον κεντρικό δρόμο και συγκεκριμένα της Κατερίνας Ζαβού και της Παρασκευής Βλαχάκη είναι αρκετά για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες και όχι μόνο. Επίσης μπορείτε να βρείτε αρκετά προϊόντα κυρίως γαλακτοκομικά της τοπικής παραγωγής μας έως και διάφορα είδη δώρων.
   Επίσης στον κεντρικό δρόμο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ της αρεσκείας σας, να δοκιμάσετε τις γεύσεις των παραδοσιακών ποτών της περιοχής και να γευτείτε παραδοσιακά φαγητά και εδέσματα από προϊόντα και κρέατα της περιοχής μας. Με πρώτο το καφέ-ουζερί του Απόστολου Παπαδοκοτσώλη, ιδανικό για καφέ, ούζο, τσίπουρο, κρασί και φαγητό. Επόμενο το καφενείο της Παρασκευής Μπουλούζου που μπορείτε να καθίσετε για ένα καφέ, τσίπουρο, ούζο και κρασί. Και τέλος και συνέχεια των προηγούμενων θα συναντήσετε το καφενείο-ταβέρνα της Βασιλικής Ζαβού που μπορείτε να απολαύσετε επίσης καφέ, τσίπουρο, ούζο, κρασί, επίσης είναι ιδανικό για φαγητό και για μια γλυκιά κρέπα.
   Τέλος με κατεύθυνση το δρόμο προς τα Ιαματικά Λουτρά θα συναντήσετε το κρεοπωλείο του Κώστα Μελισσά που μπορείτε να προμηθευτείτε διαφόρων ειδών ντόπια κρέατα.
   Για περισσότερες πληροφορίες:ΒΛΑΧΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ)
22320 93074
ΖΑΒΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ)
22320 93143
ΖΑΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ)
22320 93116
ΠΑΠΑΔΟΚΟΤΣΩΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ)
22320 93491
ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)
22320 93133
ΜΠΟΥΛΟΥΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΚΑΦΕΝΕΙΟ)
22320 93019
Το Παντοπωλείο της Κατερίνας Ζαβού
Το Παντοπωλείο της Παρασκευής Βλαχάκη
Το Καφενείο της Παρασκευής Μπουλούζου
Το Καφενείο - Ταβέρνα της Βασιλικής Ζαβού
Το Κρεοπωλείο του Κώστα Μελισσά
Το Καφέ-ουζερί του Απόστολου Παπαδοκοτσώλη.